مدرسه آشپزی

آموزش روش پخت انواع غذاها و شیرینی و دسر

مدرسه آشپزی

آموزش روش پخت انواع غذاها و شیرینی و دسر

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی خوشمزه و لذیذ مرحله به مرحله

Image result for کباب کوبیده خانگی


مواد لازم برای کباب کوبیده

  •     گوشت (متناسب با فرمول گفته شده)    1 کیلو
  •     پیاز بزرگ    2 عدد
  •     گوجه    8 عدد
  •     نمک، فلفل، زعفران    به میزان لازم
  •     سماق    1 قاشق غذاخوری


دستور پخت کباب کوبیده خانگی


1. طرز تهیه کباب کوبیده آبدار رستورانی

گوشت را به همراه دنبه با چرخ گوشتی که تیغه تیزی دارد 3 مرتبه چرخ می کنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را داخل صافی جدا کرده و به گوشت می افزاییم. نمک، فلفل، سماق، زعفران را به گوشت می افزاییم و گوشت را کاملا ورز می دهیم حالا گوشت را تا زمان به سیخ کشیدن داخل یخچال می گذاریم.


2. تهیه کباب کوبیده خانگی

گوشت را از یخچال خارج کرده و سیخ کباب کوبیده را با آب کمی نمدار می کنیم. سپس مقداری از گوشت به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و به سیخ می کشیم با انگشت لقمه کرده و گوشت سر و ته سیخ را کمی فشرده می کنیم. سپس داخل یخچال 1 ساعت استراحت می دهیم.


3. طبخ کباب کوبیده خوشمزه در خانه

زغال ها باید از آتش افتاده و قرمز شده باشند. حالا روی منقل گذاشته و دو سمت آن را همزمان می پزیم تا گوشت ما از روی سیخ ریزش نکند و کاملا مغز پخت شود. و با برنج ایرانی کره ای نوش جان کنید.

طرز تهیه عدس پلو خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ و کشمش

Image result for عدس پلو


مواد لازم برای عدس پلو

  • عدس:    1 پیمانه
  • برنج:    3 پیمانه
  • سینه مرغ:    1 عدد
  • پیاز کوچک:    1 عدد
  • کشمش:    100 گرم
  • کره :   100 گرم
  • پیاز داغ:    3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل و پودر دارچین:    1 قاشق چایخوری از هر کدام
  • نمک، فلفل، زعفران، روغن:    به میزان لازم


دستور پخت عدس پلو مجلسی


1. طرز تهیه عدس پلو مجلسی با مرغ

ابتدا عدس را از 24 ساعت قبل از پخت داخل آب خیس می کنیم و آب عدس را 4 یا 5 بار در این زمان عوض می کنیم. سپس عدس را می پزیم طوری که آب آن بعد پخت کامل به خوردش برود.


2. آماده سازی مرغ عدس پلو

پیاز را پوست کنده و رنده می کنیم. آن را داخل تابه ای با روغن کاملا تفت می دهیم پیاز که طلایی شد مرغ های نگینی خرد شده را به آن اضافه کرده به همراه نمک، فلفل و زعفران کاملا تفت می دهیم و درب تابه راگذاشته اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود. و به روغن بیفتد.


3. طرز پخت عدس پلو مجلسی رستورانی

برنج را بعد از پیمانه کردن شسته و به همراه نمک 1 ساعت خیس می کنیم. قابلمه ای را با آب پر کرده روی حرارت می گذاریم اجازه می دهیم تا جوش بیاید سپس برنج را به آن اضافه می کنیم منتظر می مانیم تا زمانیکه برنج به قل قل بیوفتد و دانه های برنج روی آب بیایند حالا برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم و آماده می گذاریم.


4. آماده سازی کشمش

کشمش پاک شده و شسته را داخل یک قاشق کره تفت داده و به آن پودر هل و داچین را اضافه می کنیم.


5. طرز تهیه عدس پلو

داخل قابلمه بزرگی روغن ریخته و کمی زعفران دم شده به آن اضافه می کنیم. حالا ته دیگ مورد نظرمان را می چینیم، سپس ظرف را از لایه های عدس پخته شده و برنج پر می کنیم. در آخر کار کره آب شده و زعفران را روی برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه دم میگذاریم. بعد از گذشت این زمان برنج را در ظرف مناسبی ریخته و با مرغ و پیاز داغ و کشمش تزیین می کنیم.

طرز تهیه کتلت گوشت (شامی کباب) مجلسی و خوشمزه و پفکی مرحله به مرحله

Image result for شامی کباب


مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت (شامی کباب)

  • گوشت چرخ شده: 300 گرم
  • پیاز درشت: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سیب زمینی: 100 گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم


دستور پخت کتلت گوشت (شامی کباب)


1. آماده سازی مواد اولیه شامی کباب

ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و با درجه ریز رنده می کنیم. پیاز را پوست کنده و آن را هم رنده ریز می کنیم حالا ظرف را کج کرده . آب سیب زمینی و پیاز را جدا می کنیم. (جدا سازی آب مواد در همین حد کفایت می کند.)


2. طرز تهیه کتلت گوشت

داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته به آنها ادویه می افزاییم مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. سپس گوشت، سیب زمینی و پیاز را به آنها اضافه می کنیم و حسابی ورز می دهیم. و حالا مواد کتلت آماده است اگر زمان دارید بهتر است آن را یک ساعت داخل یخچال بگذارید.


3. تهیه کتلت گوشت

داخل تابه ای را کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم سپس از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و آن را به شکل دلخواه در آورده به آرامی داخل روغن گذاشته با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ می کنیم. بعد از پخت کامل روی دستمال روغن گیر گذاشته و داخل ظرف سرو قرار می دهیم و با نان تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم.