مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی مخصوص عید
طرز تهیه شیرینی بادامی پفکی قزوین
مرحله اول: آسیاب کردن
ابتدا پودر قند و پودر بادام را را داخل آسیاب ریخته و چند تا پالس بزنید تا بادام ها نرم شوند این کار باعث می شود بادام ها به روغن نیفتد. مخلوط بادام و پودر قند باید یکدست و نرم شوند.
مرحله دوم: هم زدن روغن
برای تهیه این شیرینی باید از روغن قنادی استفاده کنید اگر در دسترس نبود از روغن کاملا جامد استفاده کنید اگر روغن نیمه جامد دارید حتما به صورت صاف در بیاورید سپس استفاده کنید. روغن را داخل کاسه ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کشدار و روشن شود.
مرحله سوم: تهیه خمیر شیرینی بادامی
مخلوط پودر قند و بادام را به روغن اضافه کنید و هم بزنید در ادامه آرد و بیکینگ پودر و پودر هل را که از قبل با هم مخلوط و الک کردید به مواد به صورت تدریجی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مانند خمیر جمع شود نباید خمیر را ورز داد فقط با نوک انگشت خمیر را جمع کرده و داخل نایلون قرار دهید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده تا خمیر منسجم شود.
مرحله چهارم: کاتر زدن شیرینی بادام
خمیر را بین دو نایلون به قطر ۱ سانت باز کنید. سپس با کاتر دلخواه آن را قالب بزنید سپس روی هر شیرینی یک عدد بادام بگذارید و روی بادام ها کمی عسل بزنید تا براق شود.
مرحله پنجم: پخت شیرینی بادامی با فر
شیرینی ها را داخل سینی فر چیده و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید سپس با کاردک امتحان کنید وقتی از روی سینی به راحتی جدا شد از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از روی سینی جدا کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه شیرینی بادامی قزوین
منبع: ببین و بپز
مواد لازم برای تهیه شیرینی یاقوتی زنجبیلی
طرز تهیه شیرینی یاقوتی قزوین
مرحله اول: هم زدن روغن
روغن و پودر قند را باهم داخل کاسه ریخته (اگر از کره استفاده می کنید حتما کره نرم شده باشد) سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا سبک و حجیم و کرم رنگ شود.
مرحله دوم: افزودن زنجبیل و آردها
در ادامه زرده و زنجبیل و وانیل را افزوده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید سپس به مواد فوق اضافه کنید و در ادامه نشاسته ذرت و آرد برنج را نیز اضافه کنید و با همزن بزنید تا حالت گلوله شود.
مرحله سوم: استراحت خمیر
خمیر را با نوک انگشت کمی جمع کنید تا نرم و لطیف شود به هیچ وجه ورز ندهید زیرا به روغن می افتد سپس خمیر را داخل نایلون گذاشته و بمدت ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
مرحله چهارم: کاتر زدن شیرینی یاقوتی
خمیر را بین دو نایلون باز کنید و با قالب ساوارین کاتر بزنید (قالب ساوارین در مرکزشان فرو رفتگی دارد که شما می توانید بعد از پخت میان آن را با بریلو پر کنید). شیرینی یاقوتی کاتر شده را داخل سینی بچینید.
مرحله پنجم: پخت شیرینی یاقوتی قزوینی
فر را از قبل گرم کنید و سینی فر را در فر قرار داده و بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته شود نباید شیرینی تغییر رنگ محسوسی کند سپس از فر خارج کنید و وقتی که خنک شده از روی سینی فر جدا کنید و مرکز آن را با بریلو رنگی پر کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه شیرینی یاقوتی
مواد لازم برای کباب تابه ای (کباب دیگی)
دستور پخت کباب تابه ای (کباب دیگی)
1. طرز تهیه کباب تابه ای
ابتدا پیاز را داخل ظرف مناسبی رنده می کنیم و آب آن را جدا می کنیم.
2. مرحله دوم کباب دیگی
گوشت را به همراه نمک، فلفل و زعفران به پیاز اضافه کرده و تا جایی که به انسجام مورد نظر برسد ورز می دهیم و اگر زمان دارید به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
3.مرحله سوم کباب تابه ای
حالا گوشت را به تابه مناسبی منتقل کرده سطح آنرا صاف کرده و با یک کاردک آشپزی به شکل دلخواه تقسیم کنید. حالا روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا گوشت آب بیندازد و پخته شود آب گوشت که تمام شده روغن را افزوده و اجازه می دهیم کمی سرخ شود. حالا در کنار گوجه سرخ شده و چلوی ایرانی سرو کنید.
مواد لازم برای مرغ شکم پر
طرز تهیه مرغ شکم پر
1. طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی
ابتدا مرغ را با زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه ماساژ می دهیم و یک لیموی برش خورده داخل شکم مرغ قرار داده و به آن استراحت می دهیم، بهتر است از شب قبل این کار را انجام دهیم.
2. مرحله دوم مرغ شکم پر
پیاز را نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای با کمی روغن تفت می دهیم حالا به آن زرد چوبه، نمک، فلفل و سیر اضافه کرده و با حرارت کم تفت می دهیم .کمی بعد سبزی معطر، رب انار وگردو را هم افزوده و به مدت 10 دقیقه کاملا تفت می دهیم در نهایت زعفران را افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
3. مرحله سوم مرغ شکم پر
حالا مرغ را از یخچال خارج کرده و لیموی داخل شکمش را درآورده و از مواد آماده که خنک شد داخل شکم مرغ پر می کنیم و پاهای مرغ را به هم نزدیک کرده و با نخ آشپزی به هم می بندیم تا از خارج شدن مواد جلوگیری کند. حالا زمان آن رسیده طبخ مرغ را به دو روش داخل فر و روی گاز به شما آموزش بدهیم.
4. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه (بدون فر)
قابلمه مناسب با سایز مرغ انتخاب می کنیم و مرغ را داخل آن قرار می دهیم به شکلی که مرغ خیلی آزاد نباشد و در مقدار کمی روغن دو طرف مرغ را کمی سرخ می کنیم. سپس دو لیوان آب جوشیده داخل ظرفی که مواد میانی داخلش بود ریخته مواد را حل کرده و روی مرغ می ریزیم و درب ظرف را گذاشته و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم تا مرغ کاملا پخته آب آن کشیده شده و به اندازه یک استکان آب باقی بماند سپس در ظرف مناسب ریخته و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم.
منبع: غذای خانگی
مواد لازم برای کیک مرغ
دستور پخت کیک مرغ با نان تست
1. طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه
ابتدا سینه مرغ پخته شده ریش ریش کرده و یا روی تخته آشپزی ریز خرد می کنیم. همین طور تخم مرغ را یا رنده درشت یا ریز خرد می کنیم.
2. مرحله دوم تهیه کیک مرغ ساده
اگر نان های تست دیواره محکمی دارد با چاقو اره ای دور آنها را به شکل منظمی جدا می کنیم.
3. مرحله سوم کیک مرغ
حالا مرغ، تخم مرغ، خیار شور، گردو، پیازچه، جعفری، سرکه را با هم مخلوط کرده ؛ سپس سس، نمک و فلفل را به آن افزوده و کاملا مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت داخل یخچال بماند.
4.طرز تهیه کیک مرغ با نان تست
حالا داخل ظرف مناسب سرو یک لایه نان چیده و از مواد آماده شده یک لایه روی آن می گذاریم. و این مرحله را تا ارتفاعی که دوست داریم ادامه می دهیم.
5. مرحله پنجم کیک مرغ
بعد از تکمیل شدن کیک آن را با یک لایه سس روکش کرده و کیک را برای 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه مواد به خورد یکدیگر برود.
6. مرحله ششم کیک مرغ
در این مرحله کیک را با اضافه های نان یا گوجه گیلاسی تزیین کنید.