مدرسه آشپزی

آموزش روش پخت انواع غذاها و شیرینی و دسر

مدرسه آشپزی

آموزش روش پخت انواع غذاها و شیرینی و دسر

طرز تهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی اتابکی


مواد لازم برای تهیه شیرینی اتابکی

  • آرد برنج ۲۵۰ گرم
  • آرد سفید ۲۵۰ گرم
  • پودر قند ۲۵۰ گرم
  • روغن جامد ۲۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل یک پنس
  • زعفران و پودر کاکائو و هل به مقدار لازم


طرز تهیه شیرینی اتابکی قزوینی


مرحله اول : مخلوط پودر قند و روغن

ابتدا در ظرفی روغن جامد و پودر قند را بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوب به خورد هم برود (این شیرینی به همزن نیاز ندارد).

آرد ها را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.


مرحله دوم : اضافه کردن زرده تخم مرغ

سپس زرده تخم مرغ را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق کمی هم بزنید سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن حتما با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر جمع شود بیش از حد ورز دادن خمیر باعث می شود روغن بیفتد و در مرحله پخت خشک شود.


مرحله سوم : استراحت خمیر

خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید، یکی را ساده در نظر بگیرید و با مقداری هل ترکیب کنید به قسمت دیگر ۱ ق چای خوری زعفران اضافه کنید و به قسمت سوم ۱ تا ۲ ق غذا خوری پودر کاکائو بزنید سپس هر خمیر را در کیسه فریرز قرار بدهید و بمدت ۱۲ ساعت در محیط خنک بگذارید تا استراحت کند.


مرحله چهارم : کاتر زدن

خمیر را بعد از اسنراحت بین دو کیسه فریرز با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با قالب مورد نظرتون کاتر بزنید.


مرحله پنجم : پخت شیرینی اتابکی

فر را از قبل بمدت ۱۰ دقیقه گرم کنید، کف سینی فر را مقداری چرب کرده سپس شیرینی اتابکی را داخلش میچینید و به دلخواه روش را با کنجد یا پودر پسته تزئین کنید و در فر به دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید و بعد از خنک شدن شیرینی آن ها را از سینی جدا کنید.

منبع: آشپزی در خانه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد