مدرسه آشپزی

آموزش روش پخت انواع غذاها و شیرینی و دسر

مدرسه آشپزی

آموزش روش پخت انواع غذاها و شیرینی و دسر

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی با طعمی بی نظیر

 مواد لازم برای تهیه کره بادام زمینی خانگی

  • بادام زمینی پوست گرفته شده نیم کیلو
  •  روغن کنجد۲ ق غذاخوری
  •  عسل۱ تا ۲ ق غذا خوری
  •  نمک۱ ق چای خوری

طرز تهیه کره بادام زمینی خوشمزه خانگی، رژیمی و شکلاتی در منزل (عکس)


مرحله اول (آماده سازی)

ابتدا بادام زمینی که بهتره خام باشه را از دو پوست در بیارید و حدود ۱۰ دقیقه خوب تفت بدید. موقع تفت دادن مدام هم بزنید چون بادام زمینی زود می سوزد.

مرحله دوم (آسیاب کردن بادام زمینی)


بادام زمینی ها را حتما داغ داخل آسیاب یا غذا ساز ریخته و شروع به آسیاب کردن می کنیم تا زمانی که بادام زمینی ها به روغن بیفته ممکنه ۲۰ دقیقه طول بکشه، مراقب دستگاه باشید و هر چند دقیقه یک بار بهش استراحت بدید تا بهش آسیبی نرسه.


مرحله آخر

وقتی بادام زمینی ها مون خوب به روغن افتاد عسل و روغن کنجد و نمک بهش اضافه میکنیم و برای چند دقیقه خوب میکس می کنیم. کره بادام زمینی خانگی به همین راحتی آماده است. کره بادام زمینی خانگی را در ظرف ریخته و حدودا تا دو هفته قابل نگهداری در یخچال است. سعی کنید کم درست کنید تا زود مصرف شود و همیشه کره بادام زمینی تازه در منزل داشته باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد