طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه خانگی با شکرشیرینی کشمشی به دلیل داشتن کشمش یک میان وعده سالم برای کودکان می باشد. این شیرینی را با کشمش آفتابی ایرانی درست کنید تا به طور کامل از فواید آن بهره ببرید. در ادامه طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه خانگی می بینید.
شیرینی کشمشی یک شیرینی جذاب و ساده است که اصالتا ایرانی می باشد و نوعی بیسکوییت محسوب می شود که دارای ماندگاری بالا است و به راحتی می توان آن را در منزل طبخ کرد. کشمش موجود در این شیرینی دارای خواصی چون ویتامین C ، ویتامین B6 و املاح معدنی می باشد که شیرینی کشمشی را تبدیل به میان وعده ای سالم برای کودکان می کند.
مواد لازم برای شیرینی کشمشی
مرحله اول آماده سازی خمیر شیرینی کشمشی با شکر
تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی ریخته به همراه شکر و وانیل حدود 5 دقیقه مخلوط می کنیم تا به شکل پف دار و کرمی تبدیل شود (در صورت امکان بهتر است مواد با همزن برقی مخلوط شوند) سپس آرد را به تدریج افزوده و مخلوط می کنیم. حالا که خمیری لطیف بدست آوردیم کشمش در آرد غلتانده را به خمیر می افزاییم.
مرحله دوم طرز تهیه شیرینی کشمشی
خمیر آماده را داخل یک قیف یکبار مصرف می ریزیم سر قیف را بزرگ برش می دهیم؛ داخل سینی فر را کاغذ روغنی می گذاریم حالا خمیر را با فاصله 2 سانت از یکدیگر در ظرف می ریزیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه یا زمانی که ته شیرینی ها طلایی شوند می پزیم. بعد از پخت کامل از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند سپس داخل ظرف سرو می چینیم.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم به روش قنادی
1. قبل از اینکه کشمش را به مواد اضافه کنید کمی آن را در آرد بغلتانید.
2. از مخلوط کردن زیاد خمیر خودداری کنید تا مواد کیفیت خود را از دست ندهند.
3. کره موجود در دستور شیرینی را ترد و آرد شیرینی را نرم می کند می توانید مقدار هر کدام را بنا به سلیقه تا 20 گرم افزایش دهید.
4. برای درست کردن مقدار بیشتر کافیست مواد اولیه را دو برابر کنید.